Klantervaringen


Gebruiker Praktijksoftware sinds oktober 2020

Sinds ik Praktijk.Online gebruik, komt het nauwelijks meer voor dat cliënten hun afspraak vergeten. Ook bespaart het me een heleboel tijd in de administratieve afhandeling. Een factuur is snel gemaakt en ik heb goed overzicht van openstaande en verlopen facturen.
Kindtwijzer, praktijk voor kinder- en jongerentherapie

Gebruiker Zorglink sinds mei 2016
Al vele jaren gebruik ik "Zorglink" in mijn praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde, bioresonantietherapie en natuurgeneeskunde en dat naar volle tevredenheid! Het pakket is heel gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en vooral prettig om mee te werken. En ik kan je zeggen dat ik niet superhandig ben op "computergebied"! Wat ik als bijzonder prettig ervaar is dat als ik een vraag heb, daar heel snel en kundig door Martijn op gereageerd wordt. Niets is te gek of te veel; een foutje - wat ikzelf veroorzaakt heb- wordt ook snel weer teruggedraaid of rechtgezet, zodat ik weer verder kan! Ik kan iedereen Zorglink dan ook echt van harte aanbevelen! Een superfijne hulpvaardige en uiterst vriendelijke club mensen! Niet twijfelen, nu overstappen!! Je krijgt er echt geen spijt van! Lilian Hettinga-de Laat
LYLL (Live your Lovely Life)

Gebruiker Zorglink sinds maart 2020
Hele fijne programma overzichtelijk en aangenaam om mee te werken.

Gebruiker Zorglink sinds april 2015
Zorglink / Praktijk Online is een fantastisch programma. Het heeft mij al heel veel tijd bespaard doordat alles op elkaar is afgestemd met enkele klikken én dát tegen een zeer redelijk tarief. De website van hen is ook erg duidelijk en als je problemen hebt wordt je supersnel en zeer gedegen geholpen! Een echte aanrader voor iedereen met een praktijk!
Centrum Eikenhof

Gebruiker Zorglink sinds juni 2016
Ik ben zeer tevreden. Praktisch, gebruiksvriendelijk, veelzijdig en altijd up to date. Ervaar Martijn als betrokken en meedenkend. Goed bereikbaar. Beveel zorglink regelmatig aan bij collega's.
De Spreng

Gebruiker Zorglink sinds juni 2020
Ik heb fijne ervaringen met het gebruik van Zorglink. De software is snel en overzichtelijk. De website werkt overal goed. Alleen op de mobiel is het wat lastiger met steeds in- en uitzoomen.
Als je vragen hebt, of zoals ik problemen met de juiste factuurnummers instellen, dan is de support snel en vriendelijk. Ik werd vlot geholpen en ze zijn bereid om zelfs nog een beetje extra werk voor je te verrichten! Zodat ik weer snel verder kon met dat wat ik het leukste vind: het uitoefenen van mijn vak!

Gebruiker Zorglink sinds juni 2018
Zorglink is flexibel, uitgebreid en gebruiksvriendelijk.
Er wordt snel ingesprongen op een nieuwe situatie of wens. Daarnaast is de supersnelle support een groot pluspunt. Aanrader!

Gebruiker Zorglink sinds oktober 2019
Een service gericht bedrijf met hart voor de gebruiker. Altijd vriendelijk en behulpzaam en meedenkend op wat mijn praktijk nodig heeft om professioneel over te komen. Speelt snel in op vernieuwingen - ik voel me gesteund als bedrijf en gedragen als klant!

Gebruiker Zorglink sinds mei 2015
Ik vind Zorglink een fijne database om mee te werken. Makkelijk in gebruik, veel instellingen mogelijk, veilig, en met een druk op de knop heb je een nota en een afspraak bevestigd naar je cliënten. En als ik iets niet begrijp, dan bel ik, en heb ik dezelfde dag nog een antwoord, echt heel fijn.

Gebruiker Zorglink sinds februari 2018
Ik gebruik Zorglink sinds 2018 voor mijn praktijk voor Dans- en bewegingstherapie/supervisie en ben super tevreden. Overzichtelijk, duidelijk programma en als je iets mist in het systeem dan is Martijn bereid hier in mee te denken. De online support van Zorglink is helder. Martijn reageert altijd supersnel en kan heel duidelijk uitleggen en beschrijven hoe alles werkt. En niet in jargontaal maar gewoon in 'menselijke taal' zodat het voor iedereen ook echt volledig te volgen is. Ik zou zeggen 'doen' als je twijfelt of je Zorglink wilt voor je onderneming!
Praktijk Hoenselaar

Gebruiker Zorglink sinds januari 2018
Ik ben sinds 2018 werkzaam met Zorglink/Praktijk online nadat ik een eigen praktijk ben begonnen als Orthomoleculair Therapeut. Als verpleegkundige heb ik jarenlang met (verschillende) pakketten gewerkt. Zorglink sloot met zijn programma goed aan met wat ik graag wilde hebben.
Zorglink / Praktijk Online is een goed programma. Het programma is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je problemen hebt wordt je supersnel en professioneel geholpen.
Zoek niet verder, dit is wat je wilt voor je eigen praktijk!
Balance-Buddy

Gebruiker Zorglink
er werd snel en volledig aan mijn vraag beantwoord.
Anoniem ingevuld

Gebruiker Zorglink
Aan de start van mijn praktijk was ik op zoek naar een systeem waarin ik alle gegevens van mijn cliënten veilig onder een domein kon plaatsen. Een collega zzp'er, waar ik in onderaannemerschap werk, raadde me de software van Martijn aan, omdat ze er zelf zo over te spreken was. Inmiddels delen we hetzelfde account, zodat alles onder een hoedje zit. Een compleet dossier met o.a. een agenda en afspraken, contactgegevens, behandelverslagen en de mogelijkheid om beeld te bellen in tijdens van crisis. Ideaal als je het mij vraagt.
Bij vragen staat Martijn direct voor ons klaar en helpt ons graag vooruit. De verwerkersovereenkomst die we gezamenlijk afgesloten hebt, zorgt ervoor dat ik volgens de wetgeving goed beveiligd blijf en alles goed is beveiligd. Daarnaast kunnen cliënten inloggen op een eigen portaal, zodat ze daar ook in een oogopslag de data van de afspraken en behandelverslagen in kunnen zien.
Anoniem ingevuld

Gebruiker sinds december 2019
Ik heb een praktijk voor individuele- relatie- en gezinsbegeleiding. Ik gebruik zorglink voor alle administratieve en ondersteunende activiteiten in de praktijk. De agenda, de uitnodiging voor afspraken, de facturering (ook de herinneringen) en de rapportage/verslaglegging van gesprekken. Ik ben enthousiast over het programma. Zoals misschien herkenbaar is administratie niet mijn favoriete deel van het werk. Wel belangrijk dat dit goed en zorgvuldig gebeurt. Ik vind dat het programma echt ontzorgd, het is gebruiksvriendelijk. En mocht je dan toch tegen problemen aanlopen, is er vanuit de helpdesk altijd een snelle reactie om jou verder te helpen.
Praktijk voor individuele relatie- en gezinstherapie May Puts

Gebruiker sinds juli 2018
Met Zorglink is voor mij veel rust en extra tijd gekomen. Niet meer hoeven nadenken over facturen sturen, een volledig dossier met alles overzichtelijk en beschikbaar per client; correspondentie, behandelingsovereenkomsten, facturen. Ook voor mijn clienten is het prettig; zij hebben toegang tot agenda en kunnen zien welke facturen nog betaald moeten worden. De facturen worden netjes verstuurd met een betaalknop dus. Het programma is Zeer gebruiksvriendelijk en mocht het toch niet lukken dan is er altijd snel een antwoord vanuit de helpdesk; vaak bieden zij zelf aan of ze het even voor je moeten oplossen. Bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Het is de investering op alle fronten dubbel en dwars waard.
Gerry Verzett, Praktijk voor Psychosociale Therapie


  • Deel deze pagina: