Nieuw: Barcodescanner en Betaalterminal

Vanaf vandaag het voor alle gebruikers van onze praktijksoftware mogelijk geworden om handelingen voor facturatie nog sneller, eenvoudiger en professioneler te maken. Dit door het gebruik van barcodescanners om snel een product toe te voegen aan een factuur en het gebruik van een betaalterminal waarmee een cliënt direct de factuur kan voldoen.

Barcodescanner

Sommige praktijken verkopen naast hun diensten tientallen, en soms wel honderden, verschillende losse producten. Om die nu handmatig toe te voegen aan een factuur kan veel werk zijn en redelijk wat tijd vragen als je meerdere producten moet opzoeken.

Met het gebruik van een barcodescanner is dat binnen enkele tellen geregeld. Door eenvoudig de barcode te scannen van de artikelen, wordt deze in het systeem opgezocht en gekoppeld aan de factuur.

Betaalterminal

Veel praktijken maken gebruik van de mogelijkheid om cliënten te laten betalen met iDeal omdat ze daarmee de cliënt de eenvoud van het betalen geven, en ze als praktijk niet naar de verwerking hiervan om hoeven te kijken.

Vanaf vandaag is het (in samenwerking met Mollie) ook mogelijk geworden om op een soortgelijke wijze jouw cliënt in de praktijk al te laten betalen door middel van een betaling met Pinpas of contactloos betalen. Na verzending van de factuur stuur je de betaling met 1 klik naar de betaalterminal. Slaagt de betaling, dan verwerken wij deze direct in de software. Zowel op de betaalautomaat, als in de praktijksoftware krijg je een bevestiging van de betaling.

Op woensdag 21 juni 2023 geven we om 11:45 uur een demonstratie van deze nieuwe mogelijkheden. Schrijf je nu in voor dit webinar, ook wanneer je er niet live bij kunt zijn. Na afloop kun je het webinar nog terugkijken.