Software voor alternatieve therapie

Ben je op zoek naar software speciaal voor therapeuten in de alternatieve therapie? Wellicht hebben wij dan de perfecte oplossing voor jouw praktijk. Met onze praktijksoftware helpen wij elke dag opnieuw tientallen therapeuten zoals jij om de werkzaamheden binnen hun praktijk meer overzichtelijk en veiliger te maken.

Binnen de praktijksoftware beschik je over vele functionaliteiten die je ondersteunen bij je praktijkvoering. Onder meer heb je een cliëntendossier, agenda, online verslaglegging en kun je digitaal factureren. De praktijksoftware is altijd en overal bereikbaar via een beveiligde internetverbinding. Mede daardoor is de software altijd up-to-date en hoef je jezelf geen zorgen te maken over een back-up van jouw gegevens.

Wanneer je als therapeut de keuze maakt om praktijksoftware te gaan gebruiken, kan je al snel merken dat je meer tijd overhoud voor het uitvoeren van jouw vak. Door de automatisering van bijvoorbeeld de facturatie verstuur je in enkele klikken een factuur en bespaar je elk consult opnieuw weer minuten.

Wat een andere therapeut over onze Praktijksoftware schreef:

“Al vele jaren gebruik ik “Zorglink” in mijn praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde, bioresonantietherapie en natuurgeneeskunde en dat naar volle tevredenheid! Het pakket is heel gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en vooral prettig om mee te werken. En ik kan je zeggen dat ik niet superhandig ben op “computergebied”! Wat ik als bijzonder prettig ervaar is dat als ik een vraag heb, daar heel snel en kundig door Martijn op gereageerd wordt. Niets is te gek of te veel; een foutje – wat ikzelf veroorzaakt heb- wordt ook snel weer teruggedraaid of rechtgezet, zodat ik weer verder kan! Ik kan iedereen Zorglink dan ook echt van harte aanbevelen! Een superfijne hulpvaardige en uiterst vriendelijke club mensen! Niet twijfelen, nu overstappen!! Je krijgt er echt geen spijt van! “

Heel veel mogelijkheden

Helaas is onze software te uitgebreid om alle mogelijkheden te benoemen, maar hier nog enkele functies:

 • Online agenda met afspraak bevestiging en/of herinnering
 • Automatisch gegenereerde facturen
 • Beveiligde opslag van dossiers, verslagen en bestanden
 • iDeal betalingen
 • Afspraken widget
 • Digitale formulieren
 • Controle e-mailadressen
 • Cliënt tevredenheid onderzoek
 • Beveiligd communiceren
 • Verzenden nieuwsbrieven
 • HACCP tool
 • Beeldbellen

Kosten

Ondanks dat we uitgebreide mogelijkheden aanbieden, hoeft praktijksoftware niet duur te zijn. Je kunt als kleine, of startende praktijk al starten voor een bedrag van slechts €20,- per maand. Waarom wij onze software tegen dergelijke lage tarieven kunnen aanbieden hebben we recent in een blog beschreven. Het artikel kun je hier terug vinden: Praktijksoftware hoeft niet duur te zijn

Probeer gratis

Ben je benieuwd hoe praktijksoftware jouw werkzaamheden als (zelfstandig) psycholoog eenvoudiger kan maken? Probeer onze praktijksoftware dan 30 dagen lang gratis uit.

Vraag nu jouw gratis demo aan