De primaire manier waarmee we onze gebruikers support bieden en verder willen helpen is door het gebruik van ons helpcenter waarin wij vele artikelen over het programma hebben staan. Hierin wordt onder meer functionaliteit uitgelegd en vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Je kunt het helpcenter vinden via zorglinksupport.nl.

Wist je dat we onze systemen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar monitoren. Bij eventuele storingen worden wij altijd direct op de hoogte gebracht. De status hiervan kun je altijd bekijken via https://status.praktijkonline.com/.

Stel jouw vragen

Uiteraard mag je voor vragen ook altijd contact met ons opnemen. We doen altijd ons best om al jouw vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. Hiervoor hebben wij diverse kanalen waarop jouw vraag beantwoord kan worden.

Via Helpcenter

In het helpcenter hebben wij diverse handleidingen, stappenplannen en veelgestelde vragen uitgewerkt zodat jij 24 uur per dag, 7 dagen per weer mogelijk snel antwoord hebt op je vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, mag je altijd een aanvraag indienen.

Via Webinars / Video’s

Ten tijde van de implementatie van de AVG hebben we eenmalig een webinar gegeven, en hebben we daar zo veel positieve reacties op ontvangen dat we dit medium steeds vaker zullen gaan inzetten. Zo kunnen we met tekst en beeld snel en veel uitleg geven in de video’s. Daarnaast kunnen bij live webinars vragen direct worden gesteld en behandeld in de uitzending.

Via Widget

Binnen Zorglink hebben we een supportpagina waar onderin een widget te vinden is. Daar zijn veelgestelde vragen terug te vinden, berichten naar ons toe te sturen en indien mogelijk zijn we aanwezig op de chat. Naast dat deze widget te vinden is in Zorglink, vind je deze ook terug op onze website.

Via E-mail

Naast alle bovengenoemde methodes is het uiteraard ook mogelijk om ons ‘ouderwets’ per e-mail te bereiken. Wanneer je vragen hebt over Zorglink kun je contact opnemen via support@praktijkonline.com.

Via Whatsapp

Whatsapp, de vervanger van de traditionele SMS zien we steeds vaker gebruikt worden in de wereld van klantenservice. Bij wijze van een pilot hebben ook wij dit kanaal opgenomen. Voeg ons telefoonnummer toe aan je contacten, en stuur ons eenvoudig een appje: +31858885806

Via Telefoon

Op het eerder genoemde nummer voor Whatsapp zijn we ook telefonisch te bereiken. Tijdens kantooruren proberen we telefonisch bereikbaar te zijn, echter kan het zijn dat je gevraagd word om de voicemail in te spreken. Wanneer je dat doet, proberen we je uiteraard even terug te bellen. Heeft het antwoord op je vraag geen haast, of ben je zelf lastig bereikbaar per telefoon, plannen wij graag een telefonische afspraak met je.

Via Bezoek

Hoewel we als internetonderneming veel contacten op afstand onderhouden, bestaat er de mogelijkheid om langs te komen op ons kantoor in Helmond. Zoals wellicht vanzelfsprekend is dit uitsluitend op afspraak, en vragen dan ook om vooraf contact hierover met ons op te nemen.

Supporttijden

Sinds 2021 zijn we overgeschakeld naar een vierdaagse werkweek. Onze supporttijden zijn daarom van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden brengen we tijd door met onze familie en vrienden en nemen we de tijd om weer op te laden om jou daarna zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Alle supportaanvragen die wij ontvangen zullen op onze werkdagen altijd binnen 24 uur worden behandeld. In het gelopen jaar (van 1 januari 2022 t/m 31 december 2022) konden we ruim vier van de vijf supportaanvragen binnen één uur afhandelen. Dus ook buiten de supporttijden beantwoorden wij vragen als het dringend is.

Verkoop

Ben je nog geen klant en heb je vragen over een van onze diensten, dan kun je contact opnemen via verkoop@praktijkonline.com of ga naar het contactformulier.