Website, e-mail & domeinnaam

Voor professionele online vindbaarheid

Met een website, eigen domeinnaam en e-mail zul je een meer professionele en betrouwbare uitstraling geven naar jouw cliënten. Je kunt nog zo goed zijn in je vak, maar als mensen je online niet kunnen vinden zullen ze tegenwoordig niet snel een afspraak maken.

Wij kunnen je helpen met het online zetten en houden van jouw website en het technische beheer daarvan.

Webhosting & Domeinregistraties

Het belangrijkste onderdeel van elke website is het hebben van een webhosting en domeinregistratie.  Ook wanneer je geen website bij ons laat maken, kunnen wij webhosting en domeinregistraties leveren tegen scherpe tarieven en bovenal een goede service.

Beheer Techniek & Content

Breng jouw website onder op een van onze servers en laat ons zorgen voor het onderhoud van zowel de techniek en de content. Op die manier hoef je zelf nooit zorgen te maken om verplichte updates en technische problemen. Ook houden wij jouw website net zo goed in de gaten als al onze andere diensten.

SEO & SEA (Zoekmachine optimalisaties)

Wil je jouw website verbeteren, meer bezoekers trekken, en meer klanten halen uit jouw website. Dan hebben we ook de expertise in huis om dit mogelijk te maken. Allereest analyseren we de huidige site, maken we een plan waarna wij de jouw website optimaliseren voor zoekmachines.