Praktijksoftware

Meer dan een veilig & online cliëntendossier!

Zorgen voor een digitaal cliëntendossier. Zorgen voor beveiligde opslag. Zorgen voor regelmatige back-ups. Allemaal punten waar je met onze praktijksoftware niet meer naar om hoeft te kijken. Praktijksoftware Zorglink is overal en altijd toegankelijk, zolang je maar een modern apparaat en een stabiele internetaansluiting hebt.

Maar met het gebruik van onze praktijksoftware, krijg je nog veel meer handige functies. Functies die jouw werk fijner, praktischer, efficiënter en leuker kunnen maken. Bovenal bespaart ons systeem jou tijd. Tijd die jij kunt besteden aan jouw cliënten, of kunt gebruiken als meer vrije tijd!

Benieuwd naar wat wij allemaal voor je kunnen doen, of wat je allemaal zelf kunt doen?

Los van de functionaliteit heeft onze online praktijksoftware nog enkele voordelen.

Overal bereikbaar

Omdat het systeem online bereikbaar is zou je overal kunnen werken zolang je een internetverbinding beschikbaar hebt. Wissel je van pc of laptop, log je eenvoudig opnieuw in en is alle data weer beschikbaar.

Beveiligde opslag

Alle gegevens worden beveiligd opgeslagen in een Nederlands datacenter. Alle verbindingen met deze server zijn versleuteld waardoor de data niet op straat kan komen liggen.

Veel instellingsmogelijkheden

In het systeem zitten vele instelmogelijkheden. Zo kun je de software nog beter bij jouw praktijk laten aansluiten.

Abonnement maandelijks te wijzigen

Of je nu een startende praktijk hebt, of al jaren in het vak zit, het kan altijd voorkomen dat je praktijk groeit of krimpt. Bij ons zit je dan ook nooit vast aan de abonnementen. Je kan deze maandelijks aanpassen en opzeggen.

En nog heel veel meer

Helaas is onze software te uitgebreid om alle mogelijkheden te benoemen, maar hier nog enkele functies:

Hebben we je (nog niet) overtuigd?

Je mag Zorglink gratis en geheel vrijblijvend proberen!

Vraag nu jouw gratis demo aan

Een overzicht van alle tarieven kun je hier vinden.