Praktijkreview

Anoniem (tevredenheids-) onderzoek onder jouw cliënten.

Zit je bij een beroepsvereniging die vraagt om een cliënt tevredenheid onderzoek, of ben je zelf gewoon heel erg benieuwd hoe cliënten over jouw diensten denken. Met Praktijkreview kun je heel eenvoudig onderzoeken en enquêtes houden onder jouw (potentiële) cliënten.

Eenvoudig en geautomatiseerd uitnodigen

Het zal jouw weinig moeite kosten om uitnodigingen te verzenden. Ons systeem kan dit geautomatiseerd verzenden op basis van geplande afspraken. Zo kun je het hele jaar door een kwaliteitsmeting houden zonder hier bewust van te zijn.

Een andere optie is om op een vast punt in het jaar alle behandelde cliënten éénmalig een uitnodiging te verzenden voor het onderzoek. Zo verzamel je in korte tijd ook veel informatie van een grote groep cliënten.

Tot slot is er een optie om het onderzoek via een unieke link te verspreiden via bijvoorbeeld een nieuwsbrief of social media. Zo kun je resultaten verzamelen van een wellicht veel grotere doelgroep die nog geen behandeling hebben gehad in jouw praktijk.

Voorbeeld

Als wij een onderzoek voor je klaarzetten kun je uiteraard zelf altijd een preview bekijken voordat je deze aan cliënten aanbiedt. Wil je een werkend onderzoek als voorbeeld bekijken, klik dan even op deze link.

Bekijk de tarieven of neem direct contact met ons op voor jouw onderzoek.