Onze overstap van Zendesk naar Crisp.chat

Optimaliseren van Klantinteractie

In een tijd waarin snelheid en efficiëntie van klantenservice van wezenlijk belang zijn, heeft ons bedrijf afgelopen half jaar een stap genomen door over te stappen van Zendesk naar Crisp.chat. Deze overstap stelt ons in staat om onze klantinteracties te versnellen en onze kanalen effectiever te bundelen.

Meer dan Praktijksoftware

Al enkele jaren bieden we veel meer diensten dan alleen de praktijksoftware Zorglink. Daarmee was onze kennisbank zorglinksupport.nl dan ook niet meer gepast voor onze uitgebreidere dienstaanbod. Vanaf vandaag zijn we dan ook overgestapt naar praktijkonline.support waarin we artikelen plaatsen van al onze diensten.

Snellere Interactie

Een van de voornaamste redenen voor onze overstap naar Crisp.chat was de mogelijkheid om klantinteracties te versnellen. In vergelijking met traditionele klantenservicesystemen biedt Crisp.chat een meer directe en realtime communicatie-ervaring. Dit betekent dat onze klanten nu nog sneller reacties kunnen verwachten, wat de algehele klanttevredenheid verhoogt (4,8 / 5).

Crisp.chat: Samenvoegen van Kanalen

Een ander belangrijk aspect van Crisp.chat dat ons aantrok, was het vermogen om verschillende communicatiekanalen op één platform te beheren. Of het nu gaat om live chat, Whatsapp, e-mail of zelfs sociale media, Crisp.chat maakt het mogelijk om al deze kanalen centraal te beheren. Dit betekent dat onze klantenservicemedewerkers nu een compleet beeld hebben van elke klant, ongeacht het kanaal dat ze gebruiken, waardoor we een naadloze en consistente service kunnen bieden.

Verbeterde Klanttevredenheid

Als gevolg van onze overstap naar Crisp.chat hebben we gemerkt dat onze klanttevredenheid aanzienlijk is gestegen. Klanten waarderen de snelheid en efficiëntie van onze respons, evenals de naadloze overgang tussen verschillende communicatiekanalen. Dit heeft geresulteerd in positievere feedback en loyalere klanten.

Conclusie

In een wereld waarin klanten steeds hogere verwachtingen hebben van de klantenservice, is het essentieel om snel te reageren en de juiste tools te gebruiken. Onze overstap van Zendesk naar Crisp.chat heeft ons geholpen om deze doelen te bereiken, en we zijn enthousiast over de voordelen die deze verandering met zich meebrengt. Met Crisp.chat zijn we beter toegerust om onze klanten te bedienen en hun behoeften in realtime aan te pakken. We kijken ernaar uit om onze klantenservice naar nieuwe hoogten te brengen en onze klanten een nog betere ervaring te bieden.