Uitbreiding van onze hostingservers met cPGuard

Recent hebben we onze serverinfrastructuur versterkt met de nieuwste beveiligingsoplossing, cPGuard. Met deze toevoeging willen we de nadruk leggen op de preventieve voordelen die deze krachtige tool biedt.

Wat is cPGuard?

cPGuard is een geavanceerd beveiligingsplatform dat is ontworpen om websites en servers te beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen. Het biedt proactieve beveiligingsfuncties die uw online aanwezigheid veiliger maken dan ooit tevoren.

De Preventieve Voordelen van cPGuard:

  1. Malware Detectie en Verwijdering: cPGuard identificeert en verwijdert schadelijke software voordat deze schade kan aanrichten aan uw website of gegevens.
  2. Firewallbescherming: Onze servers zijn nu uitgerust met een robuuste firewall die ongeautoriseerde toegang blokkeert en potentiële aanvallen detecteert voordat ze jouw website kunnen bereiken.
  3. Brute Force Aanvalsdetectie: cPGuard bewaakt en blokkeert pogingen tot ongeoorloofde toegang tot uw systeem door middel van brute force-aanvallen.
  4. Realtime Verkeersanalyse: Het platform analyseert het netwerkverkeer in realtime om verdachte activiteiten te identificeren en te voorkomen.

Heb je vragen over onze nieuwe beveiligingsmaatregelen of wil je meer informatie over hoe cPGuard uw website beschermt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.