Uitgebreid cliëntdossier

Het cliëntendossier is praktisch de basis van de gehele praktijksoftware. Binnen de dossiers kun je alle cliëntgerelateerde informatie opslaan en terugvinden.

Uitgebreid cliëntdossier
Adressen, familie, zorgverzekeraar, achtergrond, gezinssamenstelling, e-mailadres, telefoonnummer en nog veel meer gegevens van de cliënt kun je opslaan

Zorgtrajecten
Start een of meerdere zorgtrajecten binnen het dossier waarin je de informatie kunt vastleggen die jij nodig hebt en wilt gebruiken in het behandeltraject. Voor elk traject genereren wij automatisch een uniek Zorgtrajectnummer en kunnen de gegevens voor BGGZ worden vastgelegd.

Contactgeschiedenis
Alle notities, e-mails afspraken en facturen in één overzicht op chronologische volgorde

Profielfoto’s
Maak het systeem persoonlijk en voeg profielfoto’s toe aan je cliëntendossier.

E-mail instellingen
Bepaal welke e-mails de cliënt wil ontvangen. Dit geldt niet alleen voor nieuwsbrieven, maar ook voor bijvoorbeeld de afspraak bevestiging of betalingsherinnering van de factuur.

Formulieren
Verstuur formulieren die een cliënt digitaal kan invullen, waarna deze direct veilig zijn opgeslagen in het dossier (mogelijk in combinatie met de cliëntportal)

Verslagen
Krijg een chronologisch overzicht van alle gemaakte verslagen in dit dossier. Het systeem registreert deze bij de geplande afspraken zodat we je kunnen laten zien dat een verslag nog ontbreekt. Daarnaast is het ook mogelijk om verslagen toe te voegen zonder dat afspraken gepland moeten worden. Handig voor een korte notitie of telefonisch contact.