Het nieuwe iDEAL komt er aan

Zoals je wellicht al eerder in het nieuws hebt gehoord gaat iDEAL veranderen. En wij veranderen daarom ook mee. Binnen twee maanden zullen wij dan ook de iDEAL betalingservaring vanuit ons platform vernieuwen om daarmee aan te sluiten op de standaard van ‘het vernieuwde iDEAL’.

Met het nieuwe iDEAL brengen we een reeks verbeteringen naar het betalingsproces, die zorgen voor meer gemak, snelheid en veiligheid voor jou als klant. Hier zijn enkele punten van wat je kunt verwachten:

  • Gebruiksgemak: Het nieuwe iDEAL is ontworpen met de cliënt / klant in gedachten. Het betalingsproces is nu nog eenvoudiger en intuïtiever, zodat je moeiteloos kunt afrekenen voor je aankopen.
  • Snelle transacties: We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom hebben we ervoor gezorgd dat betalingen nu sneller worden verwerkt dan ooit tevoren.
  • Verbeterde beveiliging: Jouw veiligheid staat voorop. Met het nieuwe iDEAL hebben we extra beveiligingsmaatregelen toegevoegd om ervoor te zorgen dat je betalingsgegevens altijd veilig zijn.

We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen de klantervaring bij jouw praktijk en bij ons aanzienlijk zullen verbeteren en we kunnen niet wachten om je te laten zien wat het nieuwe iDEAL voor jou kan betekenen.

Heb je vragen over het nieuwe iDEAL of over iets anders met betrekking tot ons platform? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Bekijk hieronder een informatieve video over iDEAL 2.0