Ons platform is klaar voor het nieuwe iDEAL!

Vorige maand lieten we in een nieuwsbericht al weten dat het nieuwe iDEAL er aan komt. En wij kunnen nu al met trots aankondigen dat wij met ons platform klaar zijn om met deze nieuwe methode te gaan werken.

Helaas zal de upgrade naar iDEAL 2.0 gepaard gaan met een hogere Mollie kosten. Het is daarom een goed moment om onze samenwerking met de nieuwe betaalprovider Rootline aan te kondigen.

De meerwaarde van onze samenwerking met Rootline

Door deze nieuwe samenwerking kan de aanvraag voor iDEAL direct vanuit ons platform worden gedaan, zijn wij voor jou het contactpunt bij vragen, heb je geen last van een lange aanvraagperiode en beschik je in juli van dit jaar al over het nieuwe iDEAL.

Daarnaast kunnen wij óók het nieuwe iDEAL blijven aanbieden zonder de prijzen te verhogen.

Situatie 1: Ik wil geen iDEAL gebruiken

Als je nu geen gebruik maakt van iDEAL, en dit ook niet van plan bent om te doen, dan wijzigt er helemaal niets voor je.

Situatie 2: Ik maak nog geen gebruik van iDEAL

Wil jij ook jouw cliënten de mogelijkheid geven om facturen direct met (het nieuwe) iDEAL te betalen? Start de aanvraag vandaag nog via het platform, en wij regelen de rest.

Situatie 3: Ik maak nu gebruik van iDEAL via betaalprovider Mollie

Geen zorgen, wij hebben ook voor Mollie de technische update verwerkt zodat het nieuwe iDEAL vanaf juli zal gaan werken. Wel zal Mollie vanaf dat moment een prijsverhoging van iets meer dan tien procent doorvoeren op alle transactiekosten.

Doe je niets, dan blijft alles werken, maar betaal je iets meer transactiekosten.

Wil je geen extra kosten maken, vraag dan in ons platform iDEAL aan, en wij regelen de rest.